Change font size


Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 1 post ]
Author Message
 Post subject: Κανόνες του Φόρουμ | Forum Rules
PostPosted: Sat Oct 18, 2008 8:57 pm 
Site Admin

Joined: Thu Oct 16, 2008 5:58 pm
Posts: 382
Καλωσήλθατε στο JUDOFORUM!!!

Η εγγραφή σας στο φόρουμ είναι βεβαίως δωρεάν.

Κατ' αρχήν σαν επισκέπτες στο φόρουμ έχετε πρόσβαση μόνο σε ορισμένα τμήματα. Όταν ολοκληρώσετε την εγγραφή σας θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε όλες τις υπηρεσίες του φόρουμ. Παρακαλούμε να συμπληρώσετε όλα τα κουτιά κατά την εγγραφή σας και αργότερα στο προφίλ σας.

Οι πιο κάτω κανόνες έχουν καθιερωθεί ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία και εξέλιξη συζητήσεων του φόρουμ. Η εγγραφή σας σημαίνει ότι έχετε διαβάσει και αποδέχεστε αυτούς τους κανονισμούς. Παρακαλούμε όπως ελέγχετε και τις κατηγορίες του φόρουμ στις οποίες θέλετε να λάβετε μέρος, καθώς σε ορισμένες από αυτές έχουν οριστεί και επιπλέον συμπληρωματικοί κανόνες.

Γενικοί Κανόνες Λειτουργίας:

1. Μελετήστε καλά τις κατηγορίες του φόρουμ προτού δημοσιεύσετε το μήνυμά σας.

* Όταν ανοίγετε καινούργια θέματα στο φόρουμ παρακαλούμε να βεβαιώνεστε ότι τα τοποθετείτε στην κατάλληλη κατηγορία.
* Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικούς χαρακτήρες τουλάχιστο στους τίτλους των μηνυμάτων σας.
* Για να διευκολύνεται η κατανόηση του θέματός σας και να γίνεται αντιληπτός ο σκοπός του, παρακαλούμε να δίνετε καθαρές και κατατοπιστικές περιγραφές στο πρώτο μήνυμα του θέματος.
* Αν διαπιστώσετε ότι το θέμα σας έχει καταλήξει σε λανθασμένη κατηγορία, τότε ενημερώστε κάποιον διαχειριστή (Moderator) για να το μετακινήσει.


2. Μην διαφημίζετε άλλες ιστοσελίδες και ενότητες οπουδήποτε στο φόρουμ. Υπάρχει ειδικό τμήμα που είναι για αυτόν το συγκεκριμένο τομέα. Απαγορεύονται όμως αυστηρώς τα links για οποιαδήποτε ιστοσελίδα που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως πηγή SPAM και PHISHING.

3. Σε περίπτωση που αντιγράψετε κάποιο κείμενο από εξωτερική πηγή (για παράδειγμα από κάποια άλλη ιστοσελίδα) και το δημοσιεύσετε μαζί με το μήνυμά σας, σας παρακαλούμε να συμπεριλάβετε και την προέλευσή του στο τέλος του μηνύματός σας.

4. Μην δημοσιεύετε ανούσιες και ασυνάρτητες ανακοινώσεις που δεν αρμόζουν με τον τίτλο και το περιεχόμενο του θέματος στο οποίο γράφετε. Θα διαγράφονται και θα δίνετε προειδοποίηση να μην ξανά-επαναληφθεί.

5. Προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε το search (αναζήτηση) του φόρουμ προτού δημοσιεύετε καινούργια θέματα, για να αποφεύγονται τα διπλά threads. Το ερώτημα σας ή και το θέμα σας γενικώς μπορεί να υπάρχει ήδη σε κάποιο παλαιότερο topic.

6. Αν επιθυμείτε να ευχαριστήσετε κάποιο χρήστη για την τοποθεσία κάποιου θέματος στα Download Sections (για παράδειγμα κάποιο album που ίσως να έχει ανεβάσει) παρακαλούμε να δίνετε τις ευχαριστίες σας με τη χρήση της Thank You λειτουργίας, που θα βρείτε στο προφίλ (profile) του χρήστη που εμφανίζεται στο κάτω μέρος του μηνύματος. Μην γεμίζετε τα θέματα με μηνύματα του τύπου "thanks" και τίποτα περισσότερο. Θα διαγράφονται. Αν θέλετε μπορείτε να υποδείξετε τις ευχαριστίες σας με πιο ώριμο τρόπο, λέγοντας και τις εντυπώσεις σας για αυτό που βρήκατε και κατεβάσατε.

7. Στις υπογραφές σας απαγορεύεται η διαφήμιση άλλων ιστοσελίδων και κυρίως όταν υπάρχει υποψία για πιθανά κερδοσκοπικά κίνητρα. Θα αφαιρούνται αμέσως χωρίς προειδοποίηση και ο χρήστης θα παίρνει παρατήρηση απο τους διαχειριστές. Αν επιθυμείτε να τοποθετήσετε κάποιο link για την προσωπική σας ιστοσελίδα στην υπογραφή σας, τότε παρακαλούμε όπως πάρετε την έγκριση κάποιου Administrator η Super Moderator. Χωρίς έγκριση, θα αφαιρείται.

8. Για να επιτευχθεί να διατήρηση μιας φιλικής ατμόσφαιρας στο φόρουμ, δεν θα επιτρέψουμε την οποιαδήποτε μορφή αντικοινωνικής συμπεριφοράς από μέρους σας. Απαγορεύονται αυστηρώς οι βρισιές, τα βρόμικα λόγια και οτιδήποτε άλλη μορφή αισχρών χαρακτηρισμών. Αν έχετε κάποιο παράπονο για οτιδήποτε αφορά το φόρουμ και τους χρήστες του μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιο διαχειριστή για να σας βοηθήσει να το επιλύσετε.

9. Σας παρακαλούμε επίσης να μην χρησιμοποιείτε ΟΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΣΑΣ γιατι πέραν του οτι είναι πολύ κουραστικό για αυτόν που διαβάζει, δίνεται και η εντύπωση οτι φωνάζετε και αυτό μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι στο μήνυμά σας παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε bold χαρακτήρες. Επίσης, είναι καλύτερο για όλους να γράφετε στην ελληνική γλώσσα και όχι σε greeklish.

10. Αν επιθυμείτε να λάβετε μέρος σε κάποια συζήτηση στο φόρουμ, σας τονίζουμε ότι σε πολλά θέματα τυχόν να εκφράζονται προσωπικές απόψεις. Οφείλετε να τις σεβαστείτε και να προτείνετε τις δικές σας απόψεις με τόνο ευγενικό και όχι επιβλητικό. Παρακαλούμε να είστε φιλικοί με τους συμφορουμίτες σας, για να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι.

11. Οι εγγραφές που δεν χρησιμοποιούνται και παραμένουν εγκαταλελειμμένες για περισσότερο από 365 μέρες, χωρίς να ειδοποιείται ο Administrator του φόρουμ, θα διαγράφονται.

12. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤAI η δημοσιοποίηση πορνογραφικού υλικού ειδικά παιδικού. Μέλη που δεν υπακούν σε αυτόν τον κανονισμό θα αποκλείονται από το Φόρουμ χωρίς προειδοποίηση και τα στοιχειά τους 8α τα δίνουμε στις διωκτικές αρχές της χώρας τους.

Οι διαχειριστές του φόρουμ έχουν το δικαίωμα να διορθώνουν μηνύματα που παραβαίνουν τους κανονισμούς και να κλείνουν θέματα που δεν είναι επιτρεπτά. Οι παραβάτες θα ειδοποιούνται με προσωπικό μήνυμα (PM). Σε περίπτωση που υπάρχουν επανειλημμένες παραβιάσεις των κανονισμών και ο χρήστης δεν συμμορφώνετε τότε θα του απαγορεύεται η πρόσβαση στο φόρουμ.

Το φόρουμ σας παρέχει μια εξέδρα φιλικής επικοινωνίας και από όλους εμάς εξαρτάται η διατήρησή της σε υψηλά επίπεδα. Οι πιο πάνω κανονισμοί έχουν θεσπιστεί για να μας βοηθήσουν σε αυτόν το σκοπό. Ας τους σεβαστούμε και ας σεβόμαστε τη διαφορετικότητα μεταξύ μας.

Σας ευχόμαστε να περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας στο forum.


Top
 Profile E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 1 post ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net
cukrzyca